Arama
Arama Sonuçları
Göklerin emanetçileri Cumhuriyet yolunda!
Türk Hava Kurumu Kastamonu Şubesi Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında dün akşam düzenlenen fener alayı yürüyüşüne katılım sağladı. Göklerin emanetçilerinin yayınladığı video, büyük beğeni aldı. İşte o video...
Cumhuriyet'in Kastamonu'daki yaşayan çınarı: 'Fatma Ana...'
100’üncü yılını gururla kutladığımız Türkiye Cumhuriyetimiz kurulduğunda 7 yaşında olan ve Atatürk'ü hiç görmese de annesinden dinleyen, sevgisini, saygısını tüm iliklerinde yaşayan 107 yaşındaki Kastamonulu Fatma Kaynak, Açıksöz Gazetesi'ne konuştu. Kastamonu'nun bağrında yetişen ve Cumhuriyet'in koca çınarı olan Fatma Ana, Cumhuriyet'in kurulduğu o yılları gözleri yaşla dolarak anlattı.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Sanatçılar belli oldu: Kastamonu'da 14 ayrı konser.
Kastamonu'da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sahne alacak sanatçılar belli oldu...
100’ncü yıla dolu dolu kutlama
Kastamonu Kent Müzesi ve Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi; Cumhuriyetin 100'ncü yılında düzenleyeceği anlamlı etkinliklerle Kastamonu'ya damga vuracak.
Genel Af yasası mı çıktı? 29 Ekim'de yasa mı bekleniyor?
Hukukçu Ersan Şen'in iddiaları sonrasında bir çok kişiyi yakından ilgilen genel af yasası hakkında dikkat çeken iddialar ortaya atılıyor.
Daday 100'ncü yıla hazırlanıyor...
Daday Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarına hazırlanıyor. Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım başkanlığında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.
TOGG’un yeni modeli için tarih verildi!
Türkiye'nin otomobili Togg'un, Gemlik fabrikası ikili vardiya sistemine geçildi. Yıl sonuna kadar 26 bin 565 aracın sahiplerine teslimatı hedeflenirken, merakla beklenen sedan modelin de 2024 yılında tanıtımının yapılması öngörülüyor.
Kastamonu’nun zenginliği İstanbullularla buluşuyor
Anadolu’nun farklı lezzetlerini tatmak isteyenler ve memleket özlemini gidermek isteyenler için Yenikapı Memleket Buluşmaları 21 Eylül’de başlıyor.
Emekliler 10 bin lira ikramiye istiyor
TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda emeklilere verileceği öne sürülen ikramiyenin miktarının 'en az 10 bin lira olmasını' istedi.
Erdoğan duyurdu: Yüzde 25 zam geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25 oranında ilave artışa gidileceğini duyurdu
CHP'li vekiller Togg fabrikasını gezdi, övgüler yağdırdı
Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı.
Emekliye ara zam ve 5 bin TL '100. yıl' ikramiyesi...
Emeklilere Cumhuriyet'in 100'üncü yılı olması nedeniyle 29 Ekim'de ikramiye verilebileceği iddia edildi.
Ümit Özdağ Açıksöz Gazetesi'ne konuştu
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Açıksöz Gazetesine özel röportaj verdi. Özdağ'a, İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü ve Kastamonu özelinde bir takım sorular yönelttik.
Emekliye 29 Ekim ikramiyesi(mi?)
Emekliye 5 bin liralık 29 Ekim ikramiyesi verileceği belirtildi.
Togg'a 105 bin liralık faiz zammı
Yerli otomobil Togg için bankaların özel olarak kullandırdığı taşıt kredisi faiz oranları yüzde 0.99’dan yüzde 1.59'a yükseldi.
Disney'in iptal ettiği "ATATÜRK" dizisinin ilk fragmanı yayınlandı
Disney+ iptal etti, televizyona geliyor: İşte Atatürk dizisinden ilk fragman!
Osmanoğlu'ndan 15 gün sürecek 'İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü'ne davet
Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Dilek Osmanoğlu Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılı kutlamaları kapsamında, program hazırladıklarını açıkladı. İl Başkanı Osmanoğlu, Cumhuriyetin 100'ncü yılı için logo tasarladıklarını ve özgün bir yüzüncü yıl marşı bestelendiğini belirtti. Osmanoğlu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da katılacağı İnebolu'dan başlayarak Ankara'ya uzanan 300 kilometrelik İstiklal Yolu'nda düzenlenecek yürüyüş programının detaylarını açıkladı.
Tüm Türkiye'yi İnebolu'dan Ankara'ya 300 kilometrelik Yolu yürümeye davet etti
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhuriyetin 100. Yılında tüm Türkiye'yi İnebolu'dan Ankara'ya 300 kilometrelik İstiklal Yolu'nu yürümeye davet etti.
2 binden fazla TOGG yollarda
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır,"Togg için 177 bin ön talep gerçekleşmişti, bu yıl toplam 28 bin araç üretilecek ama önümüzdeki yıl bu sayı 2,5 katına çıkacak" dedi.
“Atatürk” dizisi kararına ünlülerden tepki
Dijital yayın platformu Disney Plus'ın Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı “Atatürk" dizisini yayınlamama kararı ve bu kararın arkasında ABD'deki Ermeni lobisinin baskısı olduğu iddiası, Türkiye'de çığ gibi büyüyen tepkilere neden oldu. "Atatürk" dizisi kararına tepki gösterenler arasında Mustafa Sandal, Eda Ece, Demet Akalın gibi ünlü isimler de vardı.
RTÜK’ten ‘Disney+’ hakkında soruşturma
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, yerli içerik "Atatürk" dizisini platformunda yayınlamama kararı aldığı belirtilen Disney+ isimli kuruluşun savunmasının alınmasına ve inceleme başlatılmasına karar verildiğini açıkladı.
Disney’in Atatürk dizisi TV’de ücretsiz yayınlanacak iddiası
Disney+ tarafından yapılan ve bir süredir gündem olan Atatürk dizisi hakkında yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. İddiaya göre Atatürk dizisi ücretsiz olarak FOX ekranlarında yayınlanacak.
KAL-DER: ‘Kastamonu insanı, memleketi için her fedakarlığı yapar’
KAL-DER BAŞKANI CİVELEKOĞLU’DAN “ANADOLU YAKASI SEFERLERİ” TEŞEKKÜRÜ...
SGK kaçta açılıyor? Kaçta kapanıyor? İşte SGK çalışma saatleri
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışma saatleri EYT başvuruları nedeniyle yoğun olarak araştırılıyor. EYT başvuru yapmak isteyenler SGK'nın hafta sonu çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Kurum, bilgi işlem alt yapısını güçlendirdi, emeklilik işlemlerinin yürütüleceği merkezlerini çoğalttı. Merkezlerde ilave personel görevlendirdi. Peki, SGK hafta sonu açık mı, kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? SGK hangi saatler arası çalışıyor? İşte SGK çalışma saatleri 2023…
Uluslararası İnebolu Sempozyumu’nun sonuç bildirisi yayınlandı
35 akademisyenin katıldığı Uluslararası İnebolu Sempozyumu’nun sonuç bildirisi yayınlandı.